Coll Blanc Grandvalira

_interiors /2015

/ Type of project: Restaurant
/ Location: Andorra

share on facebook share on twitter share on linkedin share on mail share on delicius share on blinklist share on pinterest

Coll blanc’s remodeling was something that had to be done with much care. It is an emblematic building, with 360º views over a snowed valley where you can feel as floating over the clouds.

We wanted to provide it with warmth and color because such a space surrounded by glass was tremendously cold. We wanted to emphasize the location literally embedded in the mountain. This way we have designed all of the elements with prismatic shapes, to highlight the fact that everything comes out of the rocks. At the same time, we have worked with plywood in its natural color that together with the chosen fabric provides the space with the wanted warmth.

image
image
image

It's a building with a circular shape and we were looking to offer panoramic views from the very first moment generating volumes, textures and colors.

image
image
image

Another fact that we wanted to strength was its radial distribution. It is a building with a circular shape and we were looking to offer panoramic views from the very first moment generating volumes, textures and colors that end up in the same point.

The austerity and the election of different materials as concrete, natural pinewood and fabrics, make from this project an inspiring space captured at a glance and that fits into the environment making the user feel part of it.

image
image
image