Muji Stationery Areas

_interiors /2010

/ Type of project: Store

share on facebook share on twitter share on linkedin share on mail share on delicius share on blinklist share on pinterest

Muji asked us to develop a project to change their existing stationery areas, based in a new concept that allowed them to continue to be the market leader.

This project was based on the three pillars that support the brand: tradition, sustainability and simplicity. Using only three materials, we obtained a convincing result that transmits a much more sensory buying experience.

We decided to put a table in which all the elements were exhibited in recycled paper buckets, solving in a very clean and efficient way, products that are normally scattered around the space.

image
image
image
image
image
image
image
image

Other projects that may interest you....