The Story Lab

_interiors /2019

/ Type of project: Offices
/ Location: Madrid
/ Photo credits: Alberto Monteagudo

share on facebook share on twitter share on linkedin share on mail share on delicius share on blinklist share on pinterest

Design of the new offices of “The Story Lab“, the fiction and entertainment division of the international communication group Dentsu Aegis Network, in its process of growth and consolidation in the world market.

To inspire us, we go back to New York in the 60s, 70s and 80s. Times of decadence but of great artistic explosion. Pop art, street art or nightlife and the socialization of artists define each of the floors of the building, a reflection of our firm commitment to inspirational design. You can immerse yourself in every level of the company, from the Velvet Underground floor (Multidisplinary space and group workshop), to the Andy Warhol (Editorial Office), Jean-Michel Basquiat (Postproduction) and the ground floor Nell’s Night Club (Dining Room).

image
image
image

"The idea is not to live forever, it is to create something that will" - Andy Warhol

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

boceto andy warhol oficinaboceto oficina nell's night club

Other projects that may interest you....